Våra senaste aktviteter

Luciatåg av personalen

Vi tycker eleverna har rätt till ett luciatåg så vi skapade ett till dem. Vi gick runt i alla klasser från Fk-åk3. Alla fick lussekatt, pepparkaka med mjölk.

Julbaka

Vi har under julen bakat olika saker, bland annat: pepparkakor, marshmallows, karameller, kola. Det var väldigt kul.

Luciatåget 2020

Fritids överraskade alla elever på skoltid med att ge en luciadag i dessa speciella dagar som vi har nu under 2020 med alla restriktioner. Vi delade ut pepparkakor och lussekatter till alla med lite mjölk för de som ville.

Låtar för Lucia 2020

Tryck på dessa namn så laddas låtarna ned. 01 Spår 1  02 Spår 2  03 Spår 3  04 Spår 4  05 Spår 5  06 Spår 6  07 Spår 7 08 Spår 8 09 Spår 9  10 Spår 10  11 Spår 11  12 Spår 12

Disco för Åk 3

Det började med mysig middag, det blev pizza till eleverna och saft till de som ville. Efter det så hade vi fridans och dansstopp, sen gick vi vidare till att köra en lek där man ska trampa på varandras ballonger för att vinna och få pris. Sen efter det är det dags för godis och…

Andres och Christians utflykt

Vi åkte till sockenplan och gick några minuter till en fin plats med massa gräs. Vi körde en lek som heter “capture the flag”, Det var mycket tävlingsinriktat. Vi hittade på en ny lek som alla gillade som gick ut på att man skulle springa och bli jagad och samla poäng.