Våra senaste aktiviteter

Lekar och pedagogiska samtal med grupper

Vi börjar att ha lite pedagogiska samtal för att ge information så eleverna själva kan ta ansvar. Vi ser att fler och fler elever som klarar sig själva och kan hantera upprördheten själva. Detta är en viktig del av livet. Läs mer »

Sen finns det dagar med dåligt väder

Idag har vi varit inne mestadels och haft olika lekar med eleverna. På andra bilden har vi en lek Kari håller i som är två lag som möter varandra i många olika grenar. Detta uppskattar barnen väldigt mycket. Fungerar lite som fångarna på fortet. Läs mer »

Härliga gäng

På första bilden har vi “the gucci-brother” som de kallade sig.Dagen har varit fylld med sol och glädje. Det har varit händelserikt med mycket tid utomhus. Nu när solen och värmen är här den sista tiden har vi passat på att gå iväg på utflykter. Läs mer »

En dag på Fritids

Vi kan spela och leka med det ena till det andra. Här har vi spel som ishockey-spel, tågbana, “just dance” och hopprep. Vi har på första bilden en aktivitet med Kari som är lite mer teknik relaterat. Läs mer »

Många elever gillar lera

Några elever leker med lera nästan varje dag. Det är kul att se vad de skapar. Tex är första bilden på Sonic som är en gubbe från ett spel. Läs mer »

Utflykter och annat

Vi har haft många utflykter till olika områden, det har varit väldigt bra inställning bland eleverna under tiden vi har varit iväg. Det är kul att när vi kommer iväg så aktiverar sig barnen väldigt bra. Läs mer »