Våra senaste aktiviteter

Bra väder

Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Vädret börjar bli kyligare glöm inte bort att se till att era barn har med sig ordentliga kläder.
Just nu har vi underbart väder men det kan skifta väldigt snabbt.

Karis special

Här har vi en del av tävlingen som är smakprovning, det var roligt att se reaktionerna på det de fick smaka. Bra jobbat av eleverna som van.

En dag med fullt med aktiviteter

Mycket att lära sig i alla moment i livet, man kan lära sig om vad som helst. Här har vi några som lär sig om kordination, fotbollsspelsskicklighet och skapande med lego.

Allt är något man kan bli bättre på.

Explorias lekland

En blandad grupp åkte iväg till Exploria och hade väldigt kul, det är en långresa men de kämpade på bra. Lekland är alltid stort intresse bland eleverna, de älskar det. Vi kan tips till er föräldrar om ni letar efter ett lekland så är det på Exploria väldigt bra. Läs mer »

Konst för elever

Varje vecka har Kari konst, det är många intresserade för att måla. Tavlorna brukar hängas upp i pingisrummet om ni vill se dem titta in och kolla. Läs mer »

Tävling med Kari

Kari skapade en tävling med olika grupper mot varandra och det var väldigt kul att observera det engagemanget eleverna hade för att vinna. Läs mer »

Skridskor med Åk1

Det började med många som ramlade och slutade med fortfarande någon som ramlade. Först var det eleverna sen var det fritidsledarna som ramlade mot slutet. Det var faktiskt många som lärde sig och blev bättre, två speciellt som tog stora framsteg. Kul att se som fritidsledare, att vi kan hjälpa till men också att det… Läs mer »

FK Disco

Det blev inga bilder på dansarna men de hade en väldigt bra tid med mycket rörelser och några gömda talanger i gruppen. Läs mer »

Utevistelse senaste tiden.

Snön börjar att komma, det är dags att ha varma kläder, många har för eleverna älskar att leka i snön när den är här! Läs mer »