Våra senaste aktiviteter

Sommaravslutning 2021

Vi hade en fantastiskt skolavslutning med mycket sång, dans och andra härligheter!
Här kommer lite bilder från avslutningen 🙂

En härlig dag på fritids

Vi hade en pianolärare på fritids som lär våra elever och dem blir duktiga på att spela. Vi har även några fina förskolebarn som ritar och pysslar. Läs mer »

Baka “chokladbollar”

Nikita hade bak med eleverna och de fick alla välja vilka smaker de skulle använda sig av. Några tog smaken digestive kex och någon annan valde lakrits. Det är intressant att höra hur elever resonerar för varför de ska använda sig av just den smaken. Läs mer »

Sälen

Vi hade många lekar och aktiviteter och elever som var duktiga på att åka skidor. Detta var ett äventyr som många uppskattade, det är kul när vi kan se utvecklingen hos eleverna genom resan. Eleverna fick möjlighet att få ta eget ansvar, hjälpa till med att laga mat, städa och andra saker. I helhet var… Läs mer »

Påskfirande

Vi hade en påskdag på torsdagen innan påsklovet. Det var många jättefina utklädda elever. Vi gick påskgubbe i Hagsätra och i Högdalen. De som inte gick påskgubbe fick istället köra lekar etc. Läs mer »

Fredag på fritids

Idag har vi haft olika sorts skapande, bland annat bakande, gitarr och måla. Det finns alltid något roligt man kan hitta på med lite fantasi. fritids Läs mer »