Våra senaste aktiviteter

Är sommaren här?

Vi har funnit så mycket liv i våra aktiviteter för att de har kommit ut och den frihet som är där. Inomhus kan det blir trångt och aningen tråkigt. Att äntligen kunna fritt vara ute och springa inom vårt område ger så mycket glädje bland eleverna.
Idag har två lärare som är mammalediga kommit på besök och alla elever drogs dit för att kolla, väldigt fina barn som vi hoppas blir Studemaskolans elever i framtiden.

Våra väggar på fritids

Vi har olika bilder och budskap på olika väggar, här har vi Robin Hood som är namnet på vårat fritids. Sen har vi även Barbapappa och deras gäng som visar att det är okej att vara olika.

Utflykt med Förskoleklassen

Vi åkte iväg som grupp till Kungsträdgården och fick lära oss om trafiken, trafikskyltar och hur man cyklar. Det var soligt och mysigt, sen efter det avslutade vi med äventyrliga parken i Skanstull. Det var en lyckad utflykt.

Fredag, graduation och spa

Som kanske några av er vet så har en grupp elever startat ett spa som aktivitet under dagarna. De har massage, nagellacksmålning, fixa håret och annat påhittigt. Detta är något som är roligt för de verkligen brinner för spa. Bra jobbat tjejer! Läs mer »

Utomhus i solen

Idag var det fint väder så vi spenderade mycket tid ute och eleverna klarade av att aktivera sig själva mycket bra. Läs mer »

Sälen 2019

Vi i sälen hade jätteroligt och alla som var där kämpade på att bli bättre och resultaten var fina. Det var en riktigt roligt grupp av elever som följde med och vi hoppas att nästa år kan leverera lika många elever men också ännu roligare äventyr. Vi hade sol och fint väder varje dag och… Läs mer »

Studsmattan

Varje gång vi har bra väder kommer studsmattan fram för att göra det lite extra roligt. Läs mer »