Våra senaste aktiviteter

Vi har haft många olika självskapande elever denna vecka som jag är stolt över. Här har vi Dennis som lärde sig pingis på 2 timmar och blev duktig.

Förskolan gjorde en hemlig koja i skolan som man behövde biljetter till för att komma in och det var väldigt kul för dem.

När det kommer till talang så har vi Jhonas som är grym på att rita coola saker, här har vi skapelser från Mario och andra ställen.

Helt vanlig fredag med graduation

Det har gått ytterligare en vecka som har varit utvecklande, jag har sett många nya talanger som har lärt sig nya saker. Här har vi några bilder från förra fredagen.

Balanstest

Här har vi en söt liten kille som balanserade en borste på huvudet. Här snackar vi om en talang! Läs mer »

Tjejer som ritar och tar det lugnt

Senaste tiden har vi haft det regnigt och lite tråkigt väder så vi har varit ute korta stunder, när vi kommer in så har vi olika gäng som gör olika aktiviteter. Dessa gillar oftast att måla eller leka med lera. Vi har även en blivande modell som tycker om att bli fotad av kameran. Läs mer »

Hela havet stormar

Hela havet stormar var en rolig lek vi körde i torsdags, det var många glada leenden men också lite småsura miner när de förlorade. Det ingår lite i leken, vi körde också dansstop men kulturgenre. Vi lyssnade på låtar från runt om i världen. Läs mer »

En helt vanlig dag på fritids

Denna dag hade vi inga treor på skolan för de var och badade, vi hade biljard som så många älskar och musikspelande. Vi har en elev som är väldigt duktig på piano som spelar t.ex rosa pantern, alla barnen som lyssnar blir imponerade. Det är kul att se hans framgång också, för det började som… Läs mer »

Målande i större perspektiv

Liesel och några intresserade elever målar i pingisrummet. De fick skapa helt fritt, vad som kom upp i deras sinnen. Jag kan säga att det blev många fina och intressanta målningar. Läs mer »

Heldag på Flaten

Vi hade olika aktiviteter, en var bada bastu och bada i vattnet med Christian. En annan var tälja, grilla korv med öppen eld i skogen med Jasmin. Och sista var innelekar med Sheila som jag tror berättade sagor för eleverna. Det var extra roligt att se bastueleverna gå från att vara lite rädda och svårt… Läs mer »

Ute på rasten idag

Idag hade vi hela treorna ute och körde en lek, dem tyckte att det var jätteroligt och utifrån hur ledaren agerade såg han ut att ha minst lika roligt. En väldigt bra start på dagen med mycket kärlek. Läs mer »